Scroll Top

Doniraj

Poštovani i dragi pratitelji i prijatelji Festivala SLOBODE,
Zahvalni smo svima koji su se odazvali na naš poziv da donacijama podržite organizaciju i izvedbu Festivala slobode 2.0 koji se održava u Zagrebu 18. rujna.
Prošle godine smo sami, uz pomoć nekolicine dobrih i velikodušnih ljudi, financirali autobus, binu, razglas, videozid, banere, plakate, transparente, letke, video materijale, vodu i sve ostale troškove.
Istina je da se javni prosvjed može održati i bez tolikih troškova, ali Festival slobode nije običan prosvjed, Festival slobode je manifestacija koja je uvrštena među 25 najznačajnijih svjetskih događaja na području ljudskih prava i sloboda tijekom korona krize https://carnegieendowment.org/publications/interactive/protest-tracker
Smatramo da naši govornici zaslužuju da im osiguramo uvjete kako bi vam se mogli obratiti na dostojanstven način uz dobru vidljivost i razglas. Također smatramo da svi vi zaslužujete dobro vidjeti i čuti što vam žele poručiti naši poznati stručnjaci i pošteni istinoljubivi ljudi.
Kao ljudi zaslužujemo jedno dostojanstveno miroljubivo okupljanje, koje će nam pružiti ohrabrenje, doživljaj zajedništva i ponosa i osnažiti nas da kao pojedinci preuzmemo odgovornost, djelujemo u skladu sa svojom savjesti i živimo svoje slobode u vremenu kada nam se one grubo narušavaju i oduzimaju.
Zahvalni smo što ovogodišnji Festival možemo organizirati uz vašu pomoć. Za naš rad proteklih 18 mjeseci plaću ne primamo niti tražimo, naš rad i doprinos koji možemo dati za istinu, pravdu i slobodu je volonterski, iz čistog srca.

Više informacija o samom događaju pročitajte u našem priopćenju ovdje https://inicijativa.hr/festival-slobode/zagreb/priopcenje-za-javnost-2

Donaciju možete učiniti jednostavnom uplatom karticom:

UPLATA KARTICAMA

UPLATE PUTEM BITCOIN-a